Készül a Zombieland 2, elvileg Ruben Fleischer rendezi

Évek óta készülget a Zombieland 2, amelyhez most végre felkérték Dave Callahamet (Godzilla), hogy vesse papírra a forgatókönyvet - írja a Deadline.

Készül a Zombieland 2, elvileg Ruben Fleischer rendezi

A jó hír, hogy Ruben Fleischer, a 2009-es Zombieland direktora felügyeli az írási folyamatot, sőt, elvileg ő rendezi a folytatást is, bár a szerződést hivatalosan még nem írták alá. A történet részleteit nem ismerjük, és az sem világos, hogy az eredeti főszereplők, vagyis Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Emma Stone és Abigail Breslin visszatérnek-e.

Perpillanat arról sincs hír, hogy 3D-ben készül-e a folytatás, bár bolond lenne a Sony egy ilyen ziccert kihagyni. Egyébként az első részt jegyző Rhett Reese és Paul Wernick elkészültek a saját forgatókönyvükkel még 2010 szeptemberében, de azóta sem hallottunk felőle semmit.

Dave Callaham a Godzilla történetébe segített be, de volt köze a The Expendables, a The Expendables 2 és a The Expendables 3 forgatókönyvéhez is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .