Jonah Hex DVD-n érkezik

Jonah Hex a hazai mozikat elkerülve egyenesen DVD-n és BD-n érkezik október 20-án, most pedig nézzük a hivatalos specifikációkat.

Jonah Hex DVD-n érkezik

A legendás képregénysorozat lapjairól most előlép Jonah Hex (Josh Brolin), a sebhelyes arcú kalandor és könyörtelen fejvadász, aki még a halált is kicselezte, és aki nyomára bukkan bárkinek… és bárminek. Jonah erőszakos múltját legendák övezik; félig a földi világban, félig a túlvilágon él. Az egyetlen ember, akihez érzelmek fűzik, egy Lilah (Megan Fox) nevű prostituált, akin a bordélyban töltött évek szintén mély sebeket ejtettek. Jonah-t azonban kísérteni kezdi a múlt, amikor visszautasíthatatlan ajánlatot kap az amerikai hadseregtől: ha azt akarja, hogy visszavonják a fejére kitűzött vérdíjat, el kell kapnia a legveszedelmesebb bűnözőt, Quentin Turnbullt (John Malkovich). Csakhogy Jonah Turnbull ősellensége, és a földi pokol elszabadítására készülő eszelős terrorista semmitől sem riad vissza, hogy holtan láthassa a fejvadászt.

A DVD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: magyar, angol, cseh (5.1)
Feliratok: magyar, cseh, román
Játékidő: kb. 78 perc
Képarány: 2.40:1
EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Kimaradt jelenetek

A BD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: angol (5.1 DTS HD veszteségmentes hang), magyar, cseh, orosz, thai (5.1)
Feliratok: magyar, angol halláskárosultaknak, arab, cseh, görög, héber, holland, kantoni, kínai, koreai, orosz, portugál, román, thai
Játékidő: kb. 78 perc
Képarány: 2.40:1
EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Kimaradt jelenetek
  • JONAH HEX ELKÉPESZTŐ VADNYUGATI KALANDJAI – Bennfentes információkért tartson Josh Brolinnal, Megan Foxszal, John Malkovichcsal és Jimmy Hayward rendezővel ebben a részletes kép-a-képben extrában
  • JONAH HEX ÖSSZES TITKA

A legjobb ismerői mesélnek a keveset méltatott hős jó, rossz és kimondottan csúf történetéről

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .