Jigsaw visszatér a Fűrész VIII-ban!

A nap sokkhíre, hogy a Lionsgate feltámasztja a halálból Jigsawt egy újabb halálos játék erejéig, ugyanis a stúdió aktívan készíti a Fűrész 8-at (Saw VIII). Annak pedig, hogy megíródik ez a hír, egyetlen oka van, mégpedig az, a Bloody-Disgusting hozta le, akiket aligha szükséges jobban bemutatni.

Jigsaw visszatér a Fűrész VII-ban!

A stúdiónál jelenleg azon ügyködnek, hogy milyen irányba vigyék el ezt a 'horror-szappanoperát', ami az első kisköltségvetésű horrorfilm volt, és lényegében ez ágyazott meg a Parajelenségek franchise-nak, valamint a nemrégiben mozikba került A bűn éjszakájának is. Spekulációk szerint a Lionsgate rebootot tervez, azonban bennfentesek egyértelműen állítják, hogy a stúdió Jigsaw történetét akarja folytatni egy újabb igazi folytatásban.

A stúdió állítólag egyáltalán nem sürgeti Jigsaw visszatérését, hiszen a lényeg, hogy olyan új irányt adjanak a nyolcadik résznek, amiből profitálni tudnak, és az sem mellékes, hogy a Fűrész 3D-t, azaz az utolsó részt 2010 októberében mutatták be. Perpillanat az sem világos, hogy 3D-ben tervezik elkészíteni, vagy sem, bár egyet azért tippelhettek.

Jelenleg annyira gyermekcipőben jár a projekt, hogy se rendezője, se forgatókönyvírója, biztos szereplői pedig pláne nincsenek a Fűrész VIII-nak. Az első Fűrész-filmet a horrormágus, James Wan rendezte 2004-ben, ami mindössze $1,2 millióból készült és $103 milliót hozott világszerte. Később jött a Fűrész II ($147,7 milliós bevétel világszerte, $4 millióból készült), amit követett a Fűrész III ($164,9 milliós bevétel világszerte, $10 millióból készült), a Fűrész IV ($139,4 milliós bevétel világszerte, gyártási költsége nem ismert), a Fűrész V ($113,9 milliós bevétel világszerte, $10,8 millióból készült), a Fűrész VI ($68,2 milliós bevétel világszerte, $11 millióból készült) és a Fűrész 3D ($136,2 milliós bevétel világszerte, $20 millióból készült).

A jártasabbak szerint a nyolcadik film 2017-re készülhet el, és várhatóan Tobin Bell visszatér Jigsaw szerepében.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .