Jackass 3D DVD-n

Moziban nekem kimaradt a Jackass 3D, amivel gondolom, nem vagyok egyedül, de a március 31-én megjelenő DVD kiadvány mindenki számára lehetőséget nyújt, hogy megnézze Johnny Knoxville-ék legújabb baromkodásait.
Jackass 3D DVD-n
Háromszor viccesebb. Háromszor hülyébb. Háromszor fájdalmasabb. A Jackass-srácok eddigi legeszementebb ámokfutásukkal térnek vissza. Jobb lesz, ha vigyázol, mert ezen a filmen úgy fogsz röhögni, hogy majd becsinálsz! Ezt garantálja Johnny Knoxville, aki görkorival a lábán megy szembe egy megvadult bikával, Bam Margera, aki elektromos sokkolók erdején vág keresztül vagy Steve-O, aki egy színültig töltött pottyantóson lovagolva hódítja meg az eget. Attól függően, hogy mennyire vagy bevállalós, választhatsz a film mozi- és bővített változata közül, amely telis-tele van olyan elképesztő felvételekkel, melyeket a filmszínházak már nem bírtak el. Szóval készülj fel az újabb hihetetlen és szókimondó őrültségre, melyet azok az idióták tálalnak, akiket úgy szeretsz – no persze, biztonságos távolból.



TECHNIKAI INFOK:
Hangok: magyar, angol, cseh, lengyel (5.1)
Feliratok: magyar, angol, arab, bolgár, cseh, észt, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, lett, litván, portugál, román, szerb, szlovén
Játékidő: kb. 90 perc
Képarány: 1.78:1, anamorfikus
Korhatár: 18 év


EXTRÁK:

  • Kimaradt jelenetek
  • Bakik
  • MTV Különkiadás: Így készült a film

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .