Hex még nem volt

Még nem volt Jonah Hex-es poszt, így most mutatnék pár forgatási képet és egy posztert.
A filmről azt kell tudni, hogy nagy sztárokat fog felvonultatni, mint például a manapság népszerű, Megan Fox kiasszonyt, Josh Brolint, akit láthattunk a 4 Oscar-díjas Nem vénnek való vidékben, egyébként ő maga lesz a címszereplő, Jonah Hex. Továbbiakban feltűnik még Will Arnett, John Malkovich, Michael Fassbender.

A film adaptáció DC Comics alapú lesz, mint ahogy az eredeti képregény is. Jonah Hex kitalált szereplő, egy Western-képregény anti-hőse, akit az író John Albano és a rajzoló Tony DeZuniga alkotott meg, a DC Comics pedig publikálta. Az arca jobb felén rémisztő égési seb helyezkedik el. Az Amerikai polgárháború alatt a Konföderáció tisztviselőjeként dolgozott, továbbiakban részt vett a Gettysburgi csatában, nagy ismertetőjele a rongyos Konföderációs katonai kabátja, amit elég gyakran visel. Hex természete átkozottul goromba és cinikus, hasonló mint Clint Eastwood Egy maréknyi dollárért, Pár dollárral többért, A jó, a rossz és a csúf című filmekben alakított ’’Név Nélküli Férfi” szerepköréhez.

Egy pár forgatási kép, ami kattintásra nagyobbodik, a poszter is szintén!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .