Hétvégi USA bevételi adatok – 2011.02.13.

  1. $31M - $31M – Just Go With It (Kellékfeleség)
  2. $30,3M - $30,3M – Justin Bieber: Never Say Never
  3. $25,5M - $25,5M – Gnomeo and Juliet (Gnómeó és Júlia)
  4. $8,6M - $8,6M – The Eagle (A sas)
  5. $8,4M - $26,1M – The Roommate
  6. $7,4M - $180,6M – The King's Speech (A király beszéde)
  7. $5,7M - $59,9M – No Strings Attached (Csak szexre kellesz)
  8. $5,1M - $20,6M – Sanctum
  9. $3,7M - $165,6M – True Grit (2010) (A félszemű)
  10. $3,6M - $175,5M – The Green Hornet (Zöld Darázs 3D)

Ez aztán a szép hétvége. Még jó, hogy nem az első helyre nyalta be magát a kis Bieber, én meg megyek rókázok egyet. No, visszatérve a tárgyra a Kellékfeleség (Just Go With It) uralja az első helyet, melynek a gyártási költségét nem osztották meg velünk, de biztos, hogy nem lesz teljes bukás. Második lett a Justin Bieber: Never Say Never című nemértemhogykészültbelőlefilm, aminél szintén nincs gyártási költség. Lapozok inkább, amíg szépen írok. A dobogó harmadik helye jutott a Gnómeó és Júliának (Gnomeo and Juliet), melyet idehaza is világpremierként mutattak be, és egész sok embert érdekelt a Shakespeare alapokon nyugvó 3D-s animációs film. Itt szintén nincs adat a gyártási költségről. Csúfos lemaradással negyedik helyre futott be A sas (The Eagle), aminél már most elkönyvelhető, hogy nem lesz belőle sikerfilm. Bár A kilencedik légió okozta csalódás után én sem váltok majd rá jegyet. A The Roommate felére csökkent előző héthez képest, A király beszéde még mindig érdekli az embereket, amit nem csodálok és szép pályát fut be Weinstein-ék többszörös Oscar-jelölt filmje. A Sanctumnál kiderült, hogy $30 millióból gyártották, így a $20 milliós összbevétel még az elmegy kategória. Egyébként majd nálam is kap egy esélyt idehaza. A félszemű is feljebb kapaszkodott a listán, és végül a Zöld Darázs zárja a sort.

Kevés terem jutott a Cedar Rapids című vígjátéknak, ami egész pontosan 15-ben nyilvánul meg, ahol egyáltalán nem mondható rossznak a $311,000 dolláros bevétel. Végül pedig az 1 vásznat kapó Vidal Sassoon: The Movie zárja a sort a maga $14,300-as bevételével.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Soma80

    Állítólag JB “filmje” kb 13millióból készült, jah koncertrészletek összevágva… na mindegy, várható volt, h ekkora felhajtás mellett rendesen fog hozni az első hétvégén, igazából a kérdés, h mennyire fog visszaesni a 2.hétvégéjén…

  2. Az állítólag $13at láttam én is, csak meg nem erősített, így nem írtam :)

    Egyébként tényleg várható volt, h sikeres lesz, mint ahogyan az is, hogy nem sokból készült.

    Annyit tudok, hogy hamarabb ülnék le Hannah Montana (asseláttammég) film elé, mint ez elé :D