Hétvégi USA bevételi adatok – 2010.11.07.

  1. $47,7M - $55,3M – Megamind (Megaagy)
  2. $33,5M - $33,5M – Due Date (Terhes társaság)
  3. $20,1M - $20,1M - For Colored Girls
  4. $8,9M - $86M – Red
  5. $8,2M - $53,2M – Saw 3D (Fűrész 3D)
  6. $7,3M - $124,8M – Paranormal Activity 2 (Újabb parajelenségek)
  7. $5,1M - $115,4M – Jackass 3D
  8. $4M - $28,7M – Hereafter
  9. $4M - $51M – Secretariat
  10. $3,6M - $136,2M – The Social Network (A közösségi háló)

Hölgyek, urak, az a helyzet, hogy Megaagy (Megamind) csúnyán odapörkölt a Terhes társaságnak, ugyanis fölényesen elfoglalta a dobogó első helyét. Nem volt olcsó, hiszen $130 millióból rakták össze az animációs filmet, és ennek a számnak a sokszorosításával nem lesz gond, amennyiben így halad. Csak második lett az imént említett Terhes társaság (Due Date), ami szerintem marha cool lett, és R-es besorolása ellenére szállította a gyártási költsége, vagyis a $65 millió felét. Meglepő módon sok embert érdekelt a két nagyobb premier mellett a For Colored Girls, ami a harmadik helyre futott be. Náluk $21 millióra rúg az előállítási büdzsé. A Red kisebb javulást mutatott fel, viszont a Fűrész 3D több mint a felére zuhant, ahogy az várható volt. Az Újabb parajelenségek mellett nem lehet elmenni, átlépte a $100 milliós álomhatárt, szép munka minden tekintetben.

Kisebb premierként érkezett a tengerentúliakhoz a Summit Fair Game-e, ami mindössze 46 vásznon produkált $700,000 dollárt, de ami még szebb, a 127 Hours teljesítménye, mivel az 4 teremben keresett $266,000-ret. Előbbit $22 millióból valósították meg, míg utóbbit $30 millióból. 8 vásznat kapott a Four Lions, $45,000 lett belőle, és nincs infó az R-es vígjáték gyártási adatáról. Végül a Client 9: The Rise and Fall of Eliot Spitzer nyitott 3 teremben, ahol $19,000-re volt képes.

Az első szám a hétvégi USA bevételt jelenti, míg a második a világszintű összbevételt mutatja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Anonymous

    Most amikor rápillantottam a Táncoló Talpak jutott az eszembe, annak is valami ilyesmi bevétele volt a nyitóhétvégén. És fájdalmas belegondolni, hogy Legend of the Guardians nem így szerepelt, és most már szinte teljesen is érthető, miért.
    Az egyik hiba, hogy Sept 24-én volt a Premier
    A másik, hogy valahogy úgy érzem, hogy a Worner Bros. bebökte a Kutyák és macskák és a Maci Laci közé, na meg persze a Harry Potter elé.
    Valahogy ezt veszem észre, nagy nemtörődömség a kiadó részéről, hogy elsimítanak mondjuk 4 film egy, minden hónapra egyet. És nem is azért de egyikük sem hozta az elvárt reményeket, legalább is a Legend-nél biztos nem. nagyon sajnálom.

  2. A Legend tényleg nem a legjobb időben került moziba, de nem biztos, hogy az volt a baj, hanem inkább a téma, ami már nem fogja meg úgy az embert. Mert ha valami nem annyira poénos, és kicsit komolyabb dolgokat céloznak meg vele, akkor az már “nem is jó”. Közbe meg mégis! Mármint szerintem! Nekem anno a Táncoló talpak is tetszett nagyon, főleg a témája miatt.

  3. Anonymous

    Nekem is, de azt mennyire viccesnek reklámozták. Nekem meg a Legend-ben pont az fogott meg az első trailer-ben, hogy mennyire “felnőttes” és jó, hogy Zack rendezte, mert tényleg visszaadja a könyvet, bár abban még annyi vicc sincs, mint a filmben, de még is olykor kedves és humoros részek vannak, de konkrét poénok nem. Nem értem már az embereket…

  4. Én erre röviden csak annyit tudok mondani, hogy nem kell követni a tömeget :) ám sajnos ez azzal is jár, hogy esetleg amiben van potenciál, nem készül belőle folytatás. Jelen esetben pedig ugye lenne miből dolgozni, meg tényleg a készítők is úgy álltak hozzá, hogy a könyv írójának kikérték véleményét, stb.