Harrison Ford nem akarja Indiana Jones halálát

Harrison Ford nem akarja Indiana Jones halálát

Harrison Ford sajtósai nem győzik cáfolni a rémhírt, hogy a színész egyszer és mindenkorra le akar számolni Indiana Jonesszal. A kacsát a Showbiz Spy szórakoztatóipari portál rebbentette fel, egész kis sztorit kanyarítva a rajongókat bizonyára megrémítő ötletből. Eszerint Fordnak elege van az ostorpattogtató régészprofesszor kalandjaiból, és stílusos távozást kíván neki. A rémhír szerint sorozat egyik atyja, George Lucas ellenzi az ötletet, míg a másik, Steven Spielberg hajlana Indy kivégzésére. Nos, mindebből semmi nem igaz, a hős halhatatlan marad, legfeljebb nyugdíjba megy, átadván a stafétabotot a fiataloknak.

Az Indiana Jones ötödik része nem várat sokat magára, jelenleg a sztori kikanyarításánál tartanak. Fordot addig egy westernben láthatjuk, amelyben űrlények ellen vezeti kis csapatát. A Cowboyok és űrlények (Cowboys and Aliens) egy kultikus képregény moziváltozata, amely augusztus 25-től lesz látható a hazai vásznakon.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .