HackSlash közeledik

Az MTV egyik cikke szerint megfilmesedik a Hack/Slash képregény, melynek alapjait természetesen gyökerei adnák. Pár éve már elkezdtek dolgozni egy élőszereplős változaton, de legutóbb közel egy éve lehetett hallani a film háza tájáról, mikor felkérték Stephen Suscót, hogy írjon hozzá egy új tervezetet.

HackSlash közeledik

Miközben az élőszereplős verziónál még mindig csak a tervezgetésnél tartanak, Matt Pizzolo a Halo-8 Entertainment berkein belül elkészíti az animációs változatot.

A forgatókönyvet az eredeti tervek szerint Justin Marks írta volna, a rendező pedig Todd Lincoln lett volna, de őt később Frederick Bond váltotta, Stephen Suscót pedig felkérték, hogy írja meg/írja újra a szkriptet. Ez a két felkérés még 2009-ben történt, és azóta nem is hallani semmit a filmről.

A történet főhőse egy tökös-dögös csaj, aki utazik városról városra és sorozatgyilkosokra és egyéb rosszfiúkra vadászik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .