Fright Night teaser poszter

Megérkezett az első teaser poszter a Fright Night remake-hez, melyet jövő október 7-én mutatnak be a nagyvásznakon. A filmben szerepet kapott Anton Yelchin, Imogen Poots, Colin Farrell, Toni Collette, David Tennant, Christopher Mintz-Plasse és Sandra Vergara.

Fright Night teaser poszter front

A történet középpontjában egy Charlie (Anton Yelchin) nevű fiú áll, akinek meggyőződése, hogy új szomszédja (Colin Farrell) vámpír. Édesanyja (Toni Collette) nem hisz neki, és hamarosan teljesen elbővüli őt a vámpír. David Tennant Peter Vincent karakterét fogja játszani, akit az eredetiben Roddy McDowall alakított. A remake-ben Vincent mágus, akinek előadásai a horrorfilmek képi világát idézik. A férfi azt állítja magáról, hogy nagy vámpírszakértő, ám amikor Charlie segítségért fordul hozzá, elutasítja. Christopher Mintz-Plasse Evil Edet, Charlie karakterének barátját fogja játszani, aki megelégeli, hogy a srác már nem lóg vele, és csatlakozik a vámpírhoz.

Fright Night teaser poszter

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .