Ez történt a Sucker Punch paneljén

Ez történt a Sucker Punch paneljén

Szombaton tartották a Comic-Conon a Zack Snyder rendezésében készülő Sucker Punch paneljét, melyet a Harry Potter és a halál ereklyéi (Harry Potter and the Deathly Hallows Part I) egy rövid előzetese „vezetett fel”, melyet Draco Malfoy megformálója, Tom Felton jelentett be.

Ezután következett a Sucker Punch, amely azért is érdekes projekt, mert ez Snyder első olyan filmje, melyet teljesen saját ötlete alapján készít el. A rendező hatalmas taps és üdvrivalgás kíséretében lépett a színpadra, és először néhány filmmel kapcsolatos kérdésre válaszolt.

Elmondta, hogy 8 éve kezdett el dolgozni a Sucker Punch-on, és nagy rajongója a film fantáziavilágának, ahol a lányok különleges utazása játszódik. Ezután a rajongók megnézhettek egy videót a filmből, melyben Babydoll (Emily Browning) karakterét ismerhették meg, akit nevelőapja a Brattleborói mentálhigiénés intézetbe visz a kocsijával. Ezután a lány képzelgéseiből láthattak egy összevágott jelenetet, melyben nagyon sűrűn változnak a helyszínek, a havas tájtól egészen a táncparkettig.

Ezután a négy képzeletbeli világot láthatták, ahonnan a lányoknak különböző tárgyakat kell megszerezniük, amihez esetenként szamurájokat és második világháborús náci katonákat kell megölniük, akikről Snyder elárulta, hogy valójában zombik. Hozzátette, hogy reménykedik benne, hogy PG-13 besorolást kap majd a film, annak ellenére, hogy többféle lényt is megölnek benne, de ugyanez volt A gyűrűk uránál is, és az PG-13-t kapott. Zárásként elmondta, hogy már gőzerővel dolgoznak a Xerxész forgatókönyvén, Frank Miller pedig a képregény-változaton.

Véleményem: Az imádnivaló lányok karakter-posztereit ide kattintva vehetitek jobban szemügyre. Ez aztán ez extrém történet, kétségtelenül már most a jövő év egyik legnagyobb várományosává lépett elő egy ideje.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .