Ewan McGregor a Don Quixote filmben

Ewan McGregor a Don Quixote filmben_thumbEwan McGregor is csatlakozott Terry Gilliam The Man Who Killed Don Quixote (Az ember, aki megölte Don Quixotét) című filmjének stábjához.

Legutóbb decemberben hallhattunk a filmről, akkor Robert Duvall szerződött le a projekthez a legendás irodalmi hős szerepére.

Gilliam 10 éve már megpróbálta egyszer elkészíteni a filmet, sőt, már a forgatást is megkezdték Johnny Depp főszereplésével, a stábból azonban a mostoha időjárási viszonyok miatt többen megbetegedtek, és különféle pereskedések következtében Gilliamék elvesztették a megfilmesítési jogokat is, így le kellett állniuk a munkálatokkal.

Johnny többször is említette, hogy ha a rendező úgy dönt, hogy ismét belevág a filmbe, ő szívesen benne lenne, azonban úgy tűnik, mégis nélküle készül el a film, mivel a forgatás ütközne a Karib tenger kalózai 4 forgatásával.

Depp helyét így Ewan McGregor veszi át, aki egy filmest fog alakítani, aki visszautazik az időben és belekeveredik Don Quixote kalandjaiba.

A forgatás szeptemberben kezdődik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .