Első Red trailer

Nem is tudom be kell-e mutatnom a Red című filmet, hiszen szinte minden mozzanatáról beszámoltunk már. A DC-képregény alapokon nyugvó akció-mozi teaser trailere nézhető a Yahoo Movies jóvoltából, és olyan sztárokat köszönthetünk benne, mint Morgan Freeman, Bruce Willis, Helen Mirren, Karl Urban, John Malkovich, Mary-Louise Parker, Richard Dreyfuss és Brian Cox. Az amerikai premier október 15-én lesz.

Teaser trailer:

Az én vágyaimat kielégítette, és akkora ütős képsorokat raktak le elénk, hogy ha lehetne, már most beülnék rá, viszont egy dologban reménykedek, mégpedig,  hogy eredeti nyelven adják majd a hazai filmszínházak, de egyelőre ez még a jövő kérdése, hogy hozzánk egyáltalán mikor érkezik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Hát ez meglepett, mert én azt hittem, ez egy kőkemény akciófilm lesz, de ez sokkal inkább akció-vígjáték. Egyébként meg Willis sokkal jobb Dörner Györggyel, mint eredetiben, meg Malkovich is Kulka Jánossal.