Egy rakat remake, erről szól 2011 és a következő 10-20 év

Egy rakat remake, erről szól 2011 és a következő 10-20 év

Most csak a Warner Bros. jelentett be néhány tervben lévő feldolgozás címét, köztük a Halálos fegyver (Lethal Weapon), A vad banda (The Wild Bunch), Feltámad a vadnyugat (Westworld), A piszkos tizenkettő (The Dirty Dozen), a Tarzan és a Te jó Isten! (Oh, God!).

A stúdió akkor feküdt rá a remake-ek készítésére, miután Jessica Goodman 2010 végén távozott a vezetők közül. A Warner így most újra előszedi azokat a projekteket, melyek az ő irányítása alatt nem valósultak meg.

A Halálos fegyver az első projekt, amibe belefognak, és a stúdió felkérte Will Beallt, hogy vesse papírra a remake forgatókönyvét. Beall egy volt Los Angelesi nyomozó, aki felhívta magára a figyelmet a Tales from the Gangster Squad forgatókönyvével. A stúdió azért Beallt kereste fel, mert számukra fontos, hogy kemény, R-es besorolású legyen a buddy-cop témájú újragondolás.

A piszkos tizenkettőt és a Tarzant már hosszú évek óta tervezik, és a Movieweb.com még 2008-ban írt cikket róla, amikor Stephen Sommers (Van Helsing) leszerződött a Tarzan remake rendezői posztjára, bár az üzlet igazából soha nem köttetett meg. 2007-ben lehetett róla hallani, hogy Zak Penn írja a Tarzan remake forgatókönyvét, de már nem valószínű, hogy ő felel majd a körmölésért.

Úgy vélik, hogy A vad banda feldolgozást nagymértékben befolyásolta A félszemű (True Grit) sikere, vagyis újra érkezhetnek western feldolgozások. Ethan és Joel Coen remake-e december 22. óta $129 millió dolláros bevételt produkált.

Az infót ezúttal is a The Hollywood Reporter szállította, akinél utána olvashatsz a többi projektnek is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .