Eat, Pray, Love végső bemutató

Magyar címén szólítva Ízek, imák, szerelmekként (Eat, Pray, Love) cseng, de már nem most van szó először Julia Robers filmjéről, szóval nyugodtan használjátok a címkét, ha többet szeretnétek róla megtudni. A dramedy augusztus 13-án mutatja meg magát az amerikai nézők előtt, és most napvilágot látott a története is, ami alapján mindenki eldöntheti, fog-e rá jegyet váltani.

Liz Gilbertnek (Julia Roberts) mindene megvan, amiről egy modern nő álmodhat: férj, ház, sikeres karrier. De mint sokan mások, ő is elveszettnek és összezavarodottnak érzi magát, és keresi, hogy mit is akar igazán az élettől. Miután elválnak, úgy dönt, hátrahagyja addigi életét, és világkörüli útra indul, hogy felfedezze valódi énjét. Útja során megtapasztalja az olasz konyha csodáit, az indiai imák erejét, valamint a belső béke és az igaz szerelem érzését Balin. A film alapját Elizabeth Jenkins emlékiratai képezik.

Final trailer:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .