Decemberben kapjuk a Transformers 3 bemutatóját

Decemberben kapjuk a Transformers 3 bemutatóját

Michael Bay saját blogján jelentette be ma, hogy a Transformers: Dark of the Moon bemutatóját december 10-én, a Narnia krónikái: A Hajnalvándor útja (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader) előtt fogják vetíteni először, valamint kap egy sneak peek felvezetőt a Tron: Örökség (Tron Legacy) is, melyet december 17-én mutatnak be világszerte.

Most jön a legjobb rész: A rendező azt a pletykát is tisztázta, miszerint nem 3D-ben érkezik a Transformers: Dark of the Moon, merthogy ez nem igaz! Futótűzként terjedt el az a hír az interneten, hogy nem sikerült jól a 3D Bay sajátos stílusa miatt. Nézzük, mit is mondott pontosan a rendező a hamis infókról:

Meglepődtem, mikor olvastam néhány barom írását az interneten, akik azt hiszik, hogy jobban tudják. „Problémáink vannak a 3D-vel??? Tényleg? Jöjjön be a stúdióba, és megnézheti a 3D-nket. Még egy film sem használta ki ennyire a 3D nyújtotta lehetőségeket, mint a Transformers 3. Az egész filmet 3D-s kamerákkal forgattuk, és nagyon szerettem velük dolgozni. A jövő héten, még a bemutató előtt majd részletesen is beszámolok a folyamatról, és hogy miért is szerettem ezzel a technológiával dolgozni.

És ne nézzétek meg a filmet 2D-ben, hiszen 3D-snek szántuk.

Michael

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Anonymous

    Már elegem van a 3D-t főként a drágább jegyár, a kényelmetlen szemüveg és a fejfájás miatt!

  2. Nem vagy egyedül… 99%-ban rühellem, ha egy 3D-s filmre kell beülnöm, de azt még inkább, hogy nem lehet választani. Tudom, két kópiát kellene megvennie az adott mozinak, de ha én simában szeretnék nézni valamit, bő 1 évvel ezelőtt még adott volt ez a dolog, a Jégkorszak 3 esete jut most eszembe.

  3. Crash

    Kicsit off de a 2 kópiáról jut eszembe. Ha egy mozi ugyan azt a filmet egy időben adja 2 teremben is akkor két kópiában kell megvenni vagy van valami más módja ennek??

  4. Anonymous

    Szerintem két kópiát kölcsönöz… Megvenni elég drága lenne, a kópiákat egyik mozi adja a másiknak.