Casting 25.01.13.

  • Minden kétséget kizárva a The Wolverine (Farkas) a nyár egyik legvártabb szuperhősös produkciója, amelyről a rendező, James Mangold árulta el, hogy a címszereplő (Hugh Jackman) sokkal erősebb lesz, és visszahozzák valódi dühét, amely lendületet ad utazásának beteljesítéséhez.
  • Folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb hírek a X-Men: Days of Future Past kapcsán, amelyben sokan visszatérnek az eredeti X-Men filmekből, azonban a January Jones által alakított Emma Frost nem. Ez maga a színésznő adta interjúba, de vajon nélküle is visszahozzák a karaktert, vagy csupán simán csak nem szerepel majd ebben a folytatásfilmben?
  • A Weinstein Company elkészíti a 2000-es Tigris és sárkány (Crouching Tiger, Hidden Dragon) folytatását, melynek munkálatait már májusban kezdik. Ronny Yu-val már folynak a tárgyalások, hogy vállalja el a rendezést. A forgatókönyvvel John Fusco már elkészült. Az első részt az Oscar-díjas Ang Lee rendezte, ám egyelőre arról nincs hír, hogy a szereplők visszatérnek-e, viszont hamarosan kezdik válogatni a szereplőket.
  • Múlthét óta nagy a sürgölődés a Zombieland tévésorozat körül, amely egy félórás horror-vígjátékként kerül majd képernyőre hétről hétre. A legfrissebb hírek szerint a Trancsírák rendezőjével, Eli Craiggel tárgyalnak a rendezést illetően. Ám arról nem számoltak be, hogy csak a pilot epizódra szeretnék meggyőzni, vagy több részes szerződést ajánlottak neki.
  • A Universal Pictures ma bejelentette, hogy majd 15 évvel később elkészítik a Holtunkiglan (The Best Man) folytatását, amely jelenleg a The Best Man 2 címet viseli, és a tervek szerint minden korábbi szereplőt (Taye Diggs, Nia Long, Morris Chestnut, Harold Perrineau, Terrence Howard, Sanaa Lathan, Monica Calhoun, Melissa De Sousa) visszahoznak. Sőt, már a premier napját is megálmodták 2013. november 15-ére.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .