Casting 13.02.13.

  • Bajban fürdik az Igazság Ligája (Justice League) film, amelyet eredetileg 2015-ben szerettek volna bemutatni, ám most még nagyobb a gond. A stúdió kivárta volna, hogy nyáron mennyire eszi a nép Az acélembert (Man of Steel), viszont a legújabb hírek szerint a Warner még elővigyázatosabb, és nem csupán nyárig, hanem egyenesen a jelenleg címnélküli Batman rebootig (Untitled Batman Reboot) várnak vele, ami leghamarabb 2017 és 2019 között valósulhat meg, avagy a DC szuperhőseit 2021-ig valószínűleg elfelejthetjük, hogy közös filmben látjuk. Wárjuk a Warner reakcióját a hírre.
  • Az Elcserélt lányok (Switched at Birth) sorozatból ismert Maiara Waslh fogja alakítani a Zombieland tévésorozat női főszereplőjét, Wichita-t, akit a filmben Emma Stone játszott. Tyler Ross korábban Columbus, míg Izabela Vidovic Little Rock szerepét vállalta magára. Már csak Tallahassee szerepe maradt nyitott, akit Woody Harrelson játszott a 2009-es akció-vígjátékban.
  • Idén július 19-én kerül mozikba a DreamWorks Animation legújabb alkotása, a Turbo, természetesen 3D-ben, de most nem is ez a lényeg, hanem hogy a Netflix és a DreamWorks elkészítik első gyerekeknek szóló sorozatukat, a Turbo animációs sorozatot, amely a Turbo: F.A.S.T. (Fast Action Stunt Team) címet kapta, és decembertől érkezik a Netflix online videotékájába.
  • Christopher Kyle forgatókönyvíróval lepacsiztak, hogy forgatókönyvet adaptál Leigh Bardogo Shadow and Bone című regénye alapján, amelyből a DreamWorks készít filmet, ám rendezőjük még nincs. A regénytrilógia második kötete, a Siege and Storm júniusban jelenik meg, míg a zárókötet, jövő júniusra várható.
  • Megerősített hír, hogy Albert Brooks újra megszólaltatja a Némó nyomában 2 (Finding Nemo 2) egyik karakterét az eredeti nyelvű változatban - természetesen Pizsiről van szó. A munkálatok kezdőnapja nem került szóba, viszont a filmet 2016-ra saccolják.
  • Március 1-jén nyit a koreai rendező, Chan-wook Park első amerikai filmje, a Stoker, amelynek filmzenéjébe erre felé belehallgathattok a Fox Searchlightnak hála. A főszerepben Nicole Kidman mellett Mia Wasikowska és Matthew Goodie bizonyíthat.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .