Brendan Fraser lesz Tell Vilmos, méghozzá 3D-ben

Az Utazás a Föld középpontja felé (Journey to the Center of the Earth) rendezője, Eric Brevig fogja rendezni a William Tell 3D-t (Tell Vilmos 3D), melynek főszerepére Brendan Fraser írt alá, számolt be a Deadline. Rögtön itt is van hozzá egy tetszetős teaser poszter.

Brendan Fraser lesz Tell Vilmos, méghozzá 3D-ben

Eric Brevig igazából Nick Hurran helyére ugrik be, aki ismeretlen okokból távozott a projektből. A forgatást 2012 tavaszán szeretnék kezdeni Romániában.

Egy olyan korban járunk, ahol az elnyomás és a zsarnokság is jelen van. Tell (Brendan Fraser) arra kényszerül, hogy szembeszálljon mindazokkal, akik veszélyezteti földjeit és családját. Svájc kormányzója haldoklik, és az osztrák Hermann Gessler mindenáron szeretné megkaparintani a helyét. Tell nem tud uralkodni önmagán, így konfliktus alakul ki, és hamarosan rájön, hogy felesége és gyerekei is belekeveredtek az incidensbe. Megtagadja a zsarnokot, aminek köszönhetően arra kényszerül, hogy saját fia fejéről lelőjön egy almát, és végül bosszúra esküszik.

Az ígéretek szerint ötvözik Sherlock Holmes akcióstílusát A Karib-tenger kalózai izgalmaival.

Chad Law és Ethan Law írták a William Tell 3D forgatókönyvét, melyet $27 millióból fognak forgatni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .