Ben Stiller és a Fake Trailer projekt

Ben Stiller és a Fake Trailer projekt

Ha szeretted Ben Stiller hamis trailereit a The Ben Stiller Show-ban vagy a Trópusi viharban (Tropic Thunder), akkor örülni fogsz ennek a hírnek. A komikus-színész producerként tutujgatja a The Fake Trailer Project-et, amely a Red Hour Digital produkciós cégén keresztül készül, méghozzá online anyagként.

Ben Stillernek az lesz a feladata, hogy 12 bemutató paródiát felügyeljen producerként, melyben híresebb színészek is felbukkannak. Ősz végétől vagy tél elejétől kezdve pedig hetenként érkezik az újabbnál újabb trailer. Stuart Cornfeld és Mike Rosenstein is besegít Stillernek producerkedésbe, míg Robert Cohen, a Red Hour ősrégi támogatója pedig executive produceri és rendezői posztot tölt be.

Továbbá közreműködik még a Trópusi vihar társírója, Justin Theroux, az Éjszaka a múzeumban (Night at the Museum) írópárosa, Thomas Lennon és Robert BenGarant, valamint Amy Heckerling rendező is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .