Ben Affleck rendezi a Replay-t?

The Town

Nemrég került a tengerentúliak vásznaira Ben Affleck legújabb rendezése, a Tolvajok városa (The Town), mely a héten hozzánk is érkezik, és a Heat Vision Blog értesülése szerint a Replay lehet a következő projektje a színész/rendezőnek.

A projekt Ken Grimwood 1998-as regényének adaptációja lenne, melyet már 1998 óta terveznek elkészíteni. A forgatókönyvvel kapcsolatban Peter Hyams és Richard LaGravense neve is felmerült egy időben, illetve annak idején Brad Pitt és Julia Roberts is aláírtak egy-egy szerepre.

A forgatókönyv legújabb verzióját Jason Smilovic (Alvilági játékok) írta, és állítólag a Warner ismét kiemelt figyelmet szentel a projektnek. A történetben egy 45 éves férfit ismerhetünk meg, aki szívrohamot kapott, miközben egy gyilkosságot próbált meg megakadályozni a Central Parkban. Azonban ahelyett, hogy meghalt volna, élete visszapörgött egészen 18 éves koráig, és tudását arra használja, hogy egy pénzügyi birodalmat hozzon létre. Azonban mikor ismét eléri a 45 éves kort, beleszeret abba a nőbe, akinek a gyilkosságát próbálta megakadályozni.

Ben Affleck egyelőre nem fogadta el az ajánlatot, bár már találkoztak vele a projekttel kapcsolatban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .