Battle: Los Angeles infók

A készítők a Comic-Conon nyilvánosságra hoztak jó néhány tudnivalót a Battle: Los Angelesről. Először nézzük a rendezőt, akit Jonathan Liebesman (Texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet) személyében tisztelhetünk. Aaron Eckhart és Michelle Rodriguez tűnnek fel főbb szerepekben, de jelen lesz még Bridget Moynahan, Lucas Till, Michael Peña, Noel Fisher, Joey King és Taylor Handley is.

Battle Los Anegles infók 001

Egy ismeretlen földönkívüli megtámadta a San Diego városában fekvő Convention Centert csütörtökön, mikor a rendező és a szereplők beavatnak néhány Battle: Los Angeles kulisszatitokba a Comic-Con rendezvény keretein belül.
A filmben egy Los Angeles-i tengerészgyalogost (Aaron Eckhart), és egy új szakasz tapasztalatlan katonáit ismerhetjük meg, akiknek ismeretlen eredetű támadókkal kell megküzdeniük, miután azok megtámadják az Angyalok városát. Ezt követően az invázió kiterjed LA utcáira, a katonák válnak az emberiség utolsó reményévé.
Battle Los Anegles infók 002
A Battle: Los Angeles 2011. március 11-én debütál amerikai földeken. Kicsit District 9 hatású az egész, és ez egyáltalán nem baj. A tovább mögött képek, és interjúk várnak.

Battle Los Anegles infók 003Battle Los Anegles infók 004
Comic-Con 2010 Exclusive: Aaron Eckhart
Comic-Con 2010 Exclusive: Director Jonathan Liebesman
Comic-Con 2010 Exclusive: Michelle Rodriguez

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. joe cole

    Ez már valami, jövőre több hasonló témájú film is lesz.

    Ezen kívül még ott lesz a Monsters, meg a Super 8, bár ezekről még szinte semmit sem tudunk.
    De ide lehetne sorolni a Cowboys and Aliens-t is.

  2. Simán, nekem egyedül a Monsters nem fekszik annyira, de most hogy mondod, később összerakok róla egy cikket, mert még nem volt róla szó.

    A District 9 elindított egy folyamatot, tisztára mint anno a Cloverfield, vagy még sorolhatnám.

    Van Twittered?