Az istenek harca sötét mezőkön- avagy újabb premierdátumok

Az istenek harca sötét mezőkön- avagy újabb premierdátumok

Négy új film bemutatójának dátumát tűzték ki a napokban, ezeket foglaljuk most össze.
A Mickey Rourke, Henry Cavill, Freida Pinto, Kellan Lutz, Robert Maillet, Corey Sevier, Neil Napier és Stephen Dorff főszereplésével készülő War of Gods 2011. november 11-én kerül a mozikba. A film történetéről itt olvashattok bővebben.
A Bradley Cooper, Robert De Niro, Daniel Richards és Abbie Cornish nevével fémjelzett The Dark Fields szintén jövőre, méghozzá március 18-án kezdi meg hódító útját a filmszínházakban. A történetről errefelé találtok bővebb információkat.
A 2011. január 28-ra beütemezett Kids in Americáról még nem írtunk a blogon. Egy R-es besorolású dramedy-ről van szó, mely egy céltalan végzős főiskolai diákról szól, aki egy vad buliban megpillantja álmai nőjét. Neki, ikertestvérének és legjobb barátjuknak ráadásul a felnőtté válás nehézségeivel is szembe kell nézniük, miközben mindhármukat kísérti a buli emléke. A főbb szerepekben Anna Farist, Topher Grace-t és Michelle Trachtenberget láthatjuk.
A 2010. november 12-én érkező Morning Glory szintén egy vígjáték lesz, méghozzá igen impozáns szereplőgárdával, többek közt Harrison Forddal, Rachel McAdamsszel, Diane Keatonnal, Patrick Wilsonnal és Jeff Goldblummal. A filmben egy tévéműsor kulisszái mögé kukkanthatunk be egy hírszerkesztő nő és egy bemondó személyén keresztül.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .