Az elítélt rendezője megmutatja milyen lesz a világ 100 év múlva

Az elítélt rendezője megmutatja milyen lesz a világ 100 év múlva

A Relativity Media bejelentette, hogy Ric Woman Waugh (Az elítélt) fogja írni és rendezni is a Tipping Point című sci-fi-thrillert, amely Todd Stein eredeti forgatókönyvén alapul.

A Tipping Point egy feszültséggel teli, lebilincselő sci-fi-thriller, amely baljós képet fest arról, milyen lesz a világ 100 év múlva. Bolygónk népessége megközelíti a 10 milliárdot, az engedély nélküli gyermekvállalást halállal büntetik - nincs kérdezősködés, nincs mentség, de legfőképpen nincs kegyelem. A könyörtelen Solomon Cage tiszt csak és kizárólag a munkájának él, egészen addig a napig, mígnem rájön, hogy két szökevény, akiket saját kezűleg fogott el, egykoron a családja volt: egyik élete szerelme, a másik pedig 12 éves fia, akinek létezéséről sem tudott.

Waugh új filmje, a Dwayne Johnson és Barry Pepper főszereplésével készült Snitch 2013. február 22-én debütál az amcsiknál, amelyről itt olvashattok el minden korábbi hírt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .