Az amerikai DVD-n

George Clooney bérgyilkosos filmje, Az amerikai (The American) nem könnyű darab, viszont akinek kimaradt moziban, annak március 17-től lehetősége nyílik pótolni. Megjelenés kizárólag DVD-n. Egyelőre.

Az Oscar®-díjas George Clooney főszereplésével készült Az amerikai, ez az erotikával és feszültséggel fűszerezett thriller. Balul elsült munkája után Jack (Clooney) egy vadregényes olasz kisvárosba vonul vissza és elvállal még egy utolsó feladatot: egy titokzatos összekötő számára kell fegyvert építenie. Forró szerelmi viszonyba keveredik egy helybéli nővel, ami elsőre veszélytelennek tűnik, az árnyékból kilépve azonban megkísérti a sorsot. Jack kisvártatva egy szövevényes ügyben találja magát, és egyre kétségbeesettebben próbál menekülni titkos múltja elől. Anton Corbijn, a különleges képi világgal rendelkező, számos díjat nyert Control című filmje után izgalmas és érdekfeszítő történetet mutat be.
A film alapjául szolgáló könyv már megjelent!


A DVD TECHNIKAI INFOI:
Hangok: magyar, angol (5.1)
Feliratok: magyar
Játékidő: kb. 103 perc
Képarány: 2.35:1


EXTRÁK (magyar felirattal):

  • Audiokommentár
  • Kimaradt jelenetek
  • Így készült

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás