Aláz az Eclipse

Twitteren már megszellőztettem korábban, de ezt muszáj megírnom a rengeteg hazai rajongó miatt (is), hogy a Napfogyatkozás (Eclipse) az éjféli premierjén szemtelenül összeszedett 30 millió amerikai zöldhasút, és ezzel „átharapta” a Harry Potter és a Félvér Herceg $22,2 milliós nyitányát, tudósított a The Hollywood Reporter.

Csak összehasonlításképp az Újhold (New Moon) tavaly a kezdőhétvégéjén $142 millióra volt képes, és „csak” 4,124 vásznon vetítették, viszont most az Eclipse abban is rekorder, hogy az eddig legtöbb vásznon bemutatott filmet, a Vasember 2-t (Iron Man 2) is túlszárnyalja, ami 4,380 termet jelentett, ám jelen esetben 4,416 vásznon alázhat a Twilight Saga harmadik része.

Ezen most nagy meglepődnivaló nincs, várható volt! Ki ne tudta volna előre? És szerintem semmilyen szaktudás nem kellett ahhoz, hogy a kinti szakértők $150 milliót jósoljanak egész hétvégére! Még szép, hogy felül fogja múlni az előző részt, mindesetre holnap kiderül, mit is tud valójában, mint film!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .