A Weinsteiné az Apollo 18

A Weinsteiné az Apollo 18A The Weinstein Company vásárolta meg Timur Bekmambetov legutóbbi projektje, az Apollo 18 forgalmazási jogait. A Deadline cikke szerint Trevor Caewood rendezi a sci-fi-thrillert Brian Miller forgatókönyve alapján, amelynél Bekmambetov kizárólag producerként lesz jelen.
Az Apollo 18 egy újabb olyan film lesz, amely talált videók alapján meséli el a történetet. A nemrég felfedezett videókat egy a ’70-es években a Holdon járt csapat készítette. A NASA állítása szerint a küldetésre sosem került sor, de ezekből a nemrégiben talált felvételekből kiderül, hogy más bolygón is van élet, és hogy a NASA miért rejtegette annyi éven át a bizonyítékokat. A projektet teljes mértékben a The Weinstein Company finanszírozza.
Bekmambetov bemutatott néhány felvételt a The Weinstein Companynek, melyek állítólag valóban az Apollo 18 Holdbéli küldetéséről származnak, és ez nagyban hozzájárult, hogy sikerült eladnia a projektet. A forgatás már meg is kezdődött, és 2011. március 4-e a kitűzött premiernap, ami mindössze csak öthónapnyira van.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .