A Transformers 3: The Dark of The Moon története

A Transformers 3 The Dark of The Moon története

Nyilvánosságra került az Amazonnak hála a Transformers 3: The Dark of The Moon vázlatkönyve, melyből úgy tűnik, hogy megismerhetjük a harmadik mozi történetét. Íme, egy részlet belőle:

Az Autobotok csapata: Űrdongó, Racsni, Acélfej és Csatár újra akcióba lendül Optimusz Fővezérrel az élükön, mivel az Álcák visszavágót terveznek, hogy megbosszulják a 2009-es Transformers – A bukottak bosszújában szenvedett vereséget. A harmadik részben az Autobotok és az Álcák részt vesznek az Egyesült Államok és Oroszország között zajló veszedelmes űrversenyben, és Sam Witwicky újra együtt harcolhat kedvenc robotjai oldalán. Természetesen lesznek új karakterek is, beleértve egy új fő gonoszt, Sokkolót, aki egy régi Transformers karakter, és átveszi az uralmat Cybertronban, miközben az Autobotok és az Álcák a Földön háborúznak.

Jelenleg ezt még ne vegyétek biztosra, mivel a stúdió még nem erősítette meg, de gondolatom szerint nem kell sokáig várni a teljes történetre sem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. úhh, csak én érzem nagyon gagyinak a történetet? :S látvány ott lesz megint, de nem lenne szerencsés ezt a filmet is elrontani…

  2. Nem hivatalos, egyelőre bizakodjunk, hogy nem tudják le ennyivel, mert ez így egy vicc lesz… mondjátok sokan, hogy a második rész rendben volt akcióig.

    Hát a fenéket, az első az rendben volt sok tekintetben, viszont a második hiába volt több akcióval felvértezve, mégis unalmas szerű volt nekem… a három csak nem ez a kategória lesz.