A Paul története

A Paul története

Greg Mottola következő filmje a Paul című vígjáték lesz, melynek főszerepében Simon Pegget és Nick Frostot láthatjuk, akik a Vaskabátokban (Hot Fuzz) is együtt játszottak. Bár a film csak 2011. március 18-án kerül a mozikba, a Universal közzétette a hivatalos tartalmát.

Pegg és Frost két sci-fi geeket alakítanak, akik útjuk során eljutnak Amerika UFO központjába. Itt összefutnak egy űrlénnyel, aki elviszi őket egy őrült utazásra, amely örökre megváltoztatja a világukat. Az elmúlt 60 évben egy Paul nevű űrlény (eredeti hangja Seth Rogen) egy szigorúan titkos katonai bázison bujkált. Ki tudja miért, a két dilis űrutazó úgy dönt, hogy megszöktetik őt, és felpattannak vele az első útjukba kerülő járműre. A kis csapatot szövetségi ügynökök, és annak a lánynak az őrült apja is üldözi, akit véletlenül raboltak el. Az őrült hajsza végére pedig lehet, hogy a két gyagyásból intergalaktikus szuperhős válik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .