A pap - Háború a vámpírok ellen 3D - hivatalos történet

Évszázadok óta dúl a háború emberek és vámpírok között. A végső Vámpír Háború veteránja, a legendás katonapap (Paul Bettany) visszavonultan, békében él az egyik utolsó emberi városban, a magas falakkal körülvett, szomorú erődítményben, amelyet kemény kézzel irányít az egyház.

Ám egy vámpírhorda elrabolja az unokahúgát (Lily Collins), ő pedig – dacolva az egyházi tiltással – megszegi szent esküjét, és a nyomukba veti magát. A falon kívülre, a végtelen sivatagba vezető hadjáratán elkíséri őt a lány vőlegénye, a senkiföldje egyik nyughatatlan seriffje (Cam Gigandet) és egy katonapapnő (Maggie Q), aki – ha közelharcra kerül a sor – nem evilági tudását is fegyvernek használja. Szükségük is lesz rá a félelmetes világokba vezető útjuk során. Hiszen az ellenfeleik sem evilági lények.

A pap - Háború a vámpírok ellen 3D - hivatalos történet

A Légió rendezőjének legújabb alkotásában ismét Paul Bettany kapta a főszerepet. Társául ezúttal Cam Gigandet, a Twilight - Alkonyat sztárja, és egy igazi akióshősnő, Maggie Q (Die Hard 4.0, Mission Impossible 3.) szegődik. A poszt-apokaliptikus western-horror ritka műfaj, mely a népszerű képregény alapján készült. A pap - Háború a vámpírok ellen (Priest) digitális 3D-ben lesz megtekinthető május 12-től szinkronizált formában!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .