A Fright Night feldolgozás hivatalos története

A Fright Night feldolgozás hivatalos története

Jövő nyáron, pontosabban augusztus 19-én érkezik az 1985-ös Frászkarika (Fright Night) feldolgozása, a Fright Night remake melyet Craig Gillespie rendez a DreamWorks számára, akik most nyilvánosságra hozták a film történetét.

Charlie Brewsternek (Anton Yelchin) végre megvan mindene: a suli legnépszerűbb srácai a barátai, és az iskola legmenőbb csajával jár. Sőt, olyan menőnek képzeli magát, hogy még legjobb barátjáról is megfeledkezik, de az igazi probléma csak akkor kezdődik, mikor a szomszédjába költözik Jerry (Colin Farrell), aki első ránézésre normálisnak tűnik, de valami nagyon nincs rendben vele, amit Charlie anyukája (Toni Collette) nem vesz észre. Charlie rájön, hogy furcsán viselkedik, és arra a következtetésre jut, hogy Jerry egy vámpír, aki a környéken szedi áldozatait, ám erről senkit nem sikerül meggyőznie, így Charlie-nak meg kell találnia a módját, hogy megszabaduljon tőle.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .