A Föld inváziója - Csata: Los Angeles hivatalos története

Úgy gondolom, mindent elhoztam nektek, amit érdemes tudni A Föld inváziója - Csata: Los Angelesről (World Invasion - Battle: Los Angeles), most viszont soron a hivatalos történet. Hazai premier március 17-én, ha esetleg nincs meg fejben.
Egy tengerészgyalogos-egységet Nantz őrmester (Aaron Eckhart) vezetésével Los Angeles-be vezényelnek ismeretlen küldetéssel. A katonáknak váratlanul szembe kell nézniük a különös ellenséggel: az űrből jött lények a tenger felől érkeznek, és a partraszállás során válogatás nélkül mindenkit azonnal megölnek. A szakasz már csak annyit tehet, hogy kimenti az utolsó túlélőket. Belekeverednek a totális háborúba…a Földnek valószínűleg vége. A katonák mégis kitartanak a végsőkig.
902877 - Battle: Los Angeles
A horror filmek rendezésében járatos Jonathan Liebesman most egy igazán érdekes, elgondolkodtató témához nyúlt. A film reális képet fest egy elképzelt találkozásról az emberiség és az idegenek között. A két elszánt katona szerepében a keménységéről, és vagányságáról ismert Michelle Rodriguez-t (Avatar, Lost, Machete), és sokoldalú Aaron Eckhart-ot (A sötét lovag) láthatjuk. Ijesztő, szemkápráztató és nagyon hiteles.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .