A Föld inváziója - Csata: Los Angeles - BD megjelenéshez kapcsolódó hír

Fold_invazioja_B2_plakat_8

Azért tudtam jó filmet készíteni a Földünkre támadó idegenekről, mert hiszek bennük – lepte meg rajongóit nemrég egy nyilatkozatával Jonathan Liebesman rendező, aki A Föld inváziója – Csata: Los Angeles című filmjével lépett az akció-műfaj legmenőbb szakértői közé. A Los Angelest elpusztító idegenek ellen harcoló utolsó katonai alakulat történetének márciusi bemutatója végképp zöld utat nyitott neki Hollywoodban: nemcsak A titánok harca második részét, de a Warner Bros. különlegesen látványosra tervezett antik háborús szuperpodukcióját, a Julius Caesar-t is ő forgathatja. A Föld inváziója DVD és Blu-ray változatának megjelenése alkalmából a rendező azt is elárulta, hogy a lakásában jó pár ufó-figyelő és idegen lény érzékelő van beélesítve – biztos, ami biztos alapon.

És tényleg nincs is egyedül: nemcsak űrlények, hanem hozzá hasonlóan gyanakvó ufóvadászok is bőven körülveszik. A Blu-ray lemez megjelenésének idejére ezért indul egy földönkívülieket kereső játék: azok, akiknek van okostelefonja, letöltik a megfelelő kódot, és lencsevégre kapnak, majd megosztanak egy jövevényt, PlayStation3-at nyerhetnek.

További részletek A Föld inváziója - Csata: Los Angeles facebook oldalán találhatóak.

Próbáld ki Te is az ufó-figyelést, és olvasd be az alábbi kódot!

attf428b

Csata_LA_android_4Csata_LA_android_5Csata_LA_android_6Csata_LA_android_7

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .