A Féktelen harag 3D hivatalos története

A Féktelen harag (Drive Angry 3D) 3D-ben (és 2D-ben) február 24-én érkezik hozzánk, egy nappal az amerikaiak előtt. Most pedig nézzük a hivatalos történetét.

Három nap múlva telihold lesz. Milton (Nicolas Cage) versenyt fut az idővel. Egy vérszomjas szekta vezetője az ő lányát akarja feláldozni, mert azt hiszi, hogy ezzel beteljesítheti őrült küldetését: a pokol földrehozatalát. Milton már meghalt egyszer, de a pokolból kitörve egy pincérnő (Amber Heard) és egy tűzvörös sportkocsi segítségével száguld a cél felé. De nem csak a rendőrség van a nyomában. A Sátán utána küldte egyik zsoldosát, akit senki nem állíthat meg abban, hogy visszavigye Miltont a pokolba.

Féktelen harag 3D hivatalos története

Őrült tempójú akciófilm és misztikus thriller keveréke ez a rendkívül látványos, 3D-ben készített film, melynek főszereplője a műfaj rajongója, az Oscar-díjas Nicolas Cage. Partnere a Zombieland és az Ananász Expressz dögős szőkesége, Amber Heard, valamint a Szökés (Prison Break) c. sorozatból jól ismert William Fichtner.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .