2011 augusztusában érkezik Conan

DSC_7914.NEF

Néhány stúdió mostanság hozta nyilvánosságra jövőben érkező alkotásaik premierdátumát, hogy lefoglalják a legkelendőbb dátumokat. Ennek, vagy nem ennek hatására a Lionsgate végre kitűzte a Conan remake bemutatójának napját 2011. augusztus 19-ére, ami a manapság igen divatos 3D-ben pompázik majd a vásznakon.

Ezen a napon érkezik Robert Rodriguez negyedik Kémkölyke (Spy Kids 4: All the Time in the World), valamint a Fright Night feldolgozás.

Egyelőre még nem árulták el, hogy ez a Conan is R-es besorolást kap-e, mint az eredeti Conan, a barbár (Conan The Barbarian), melyben Arnold Schwarzenegger játszotta a főszerepet. Ellenben a folytatással, aminél a Universal már elég óvatos volt, így a Conan, a pusztító (Conan the Destroyer) már csak PG besorolást kapott.

Szóval majd meglátjuk, hogy a szóban forgó Conanbe mennyi erőszak és szexualitás kerül, és hogy belefér-e a PG-13-ba. Az eddig látott fotókon már megmutatták, hogy mire lehet számítani, és így esélyesebb, hogy az R-es kategória lesz. Ha utóbbi mellett döntenek, akkor augusztus 19-én igencsak oda kell tennie magát, hogy sikeres legyen a kasszáknál.

Marcus Nispel megpróbálja visszaadni Robert E. Howard fantáziavilágát, és így, hogy Jason Momoa alakítja Conant, mélyebben megismerhetjük a karaktert.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .