Zoe Saldana a Kolibri című thrillerben akciózik

A Variety beszámolója szerint a rajongók kedvence, Zoe Saldana aláírt a Hummingbird címűre keresztelt akció-thriller főszerepére.

A svéd páros, Markus Kryler és Fredrik Akerstrom rendezik a filmet, akik a Battlefield 1 videojáték mozgóképes részeit dirigálták, és ezzel betörnek Hollywoodba is.

Saldana egy fekete műveleti egység bérgyilkosát fogja alakítani, aki kénytelen szembenézni valódi énjével miközben aktuális célpontját próbálja levadászni. John McClain jegyzi a forgatókönyvet, ami egyébként Black Listes anyag.

A Fundamental Films és a Broken Road Productions producálják a filmet, és Saldana testvéreivel közös produkciós cégével, a Cinestar Picturesszel is a projekt mögé áll.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Számomra az a két szó, hogy Saldana és akció nem fér meg egy mondatban. El kellene felejteni ezt a csajt, ha akciófilmről van szó. A Colombiana-t is teljesen nevetségessé tették azok a jelenetek, amikben a 40 kilós csaj 2 méteres faszikkal bunyózott.