Zazie Beetz lesz Dominó a Deadpool 2-ben

Ryan Reynolds twitterjén lőtte le a pletykákat és jelentette be, hogy Zazie Beetz aláírt a Deadpool 2 szereplőgárdájába Dominó szerepére.

A Neena Thurman névre hallgató mutáns, akit Dominó néven ismer a világ, egy szigorúan titkos, a kormány által tökéletes fegyvernek kreált személy, akinek képessége a valószínűség-manipuláció. Dominó mutáns-képessége igen különleges: képes telekinetikus úton befolyásolni a körülötte történő véletlen eseményeket, így például képes elérni hogy nagyobb szerencséje legyen, vagy épp az ellenfélre tud balszerencsét hozni. Ez bármilyen módon megnyilvánulhat - például hirtelen elromlik az ellenfél fegyvere, vagy Dominó pont a jó gombot nyomja meg egy atomreaktor leállításakor..

Dominó nem képes irányítani ezt a képességet. Általában szorult helyzetekben jelentkezik (menekülés, harc). A szerencse önmagában azonban semmit nem ér. Ha például egy szobor dől Dominóra, akkor ha egy helyben áll, ugyanúgy eltalálja őt mint bárki mást. Ha viszont megpróbál félreugrani, valószínűleg sikerül neki.

  • Megnövelt Ügyesség
  • Gyorsabb Reflex
  • Egyéb képességek: Nagyszerű lövész szinte bármilyen fegyverrel, magasan képzett atléta, kitűnő úszó, robbanóanyag-szakértő. Remekül bánik a közelharci fegyverekkel és a küzdősportok terén sem idegen. Több nyelven is folyékonyan beszél.

A Deadpool 2-ben még biztosan feltűnik Küklopsz fia, Kábel is, ám azt még nem tudjuk, hogy a karaktert ki fogja eljátszani.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Megint “kiszineznek” egy falfehér karaktert? Persze nem ezen fog múlni a film minősége, de Domino olyasmi forma, mint a DC-nél Harley Quinn. Fehér, mint a fal.