Will Smith váltja Hugh Jackmant a Collateral Beautyban

A Deadline úgy tudja, hogy Will Smith ugrik be Hugh Jackman helyére a Collateral Beauty című új drámában, ami az Anonymous Content, a PalmStar és a Likely Story gyártásában készül.

Will Smith váltja Hugh Jackmant a Collateral Beautyban

Hugh Jackman múlthónapban dobta a projektet, és akkoriban a Deadline szerint a filmkészítők Johnny Deppet nézték ki a helyére, de ez végül meghiúsult, és most már biztos, hogy Will Smithé a Collateral Beauty főszerepe.

A cselekmény középpontjában egy New Yorki reklámszakember áll, akit szörnyű személyes tragédia kínoz, és ez teljesen padlóra küldi. Kollégái szokatlan ötlettel állnak elő, hogy kirángassák őt a depresszióból, ami egész máshogy sül el, mint ahogy gondolták. Rooney Mara és Jason Segel is szerepelni fognak a filmben, de szerepükről nem derült ki semmi.

Alfonso Gomez-Rejon (Én, Earl és a csaj, aki meg fog halni) rendezi a filmet abból a forgatókönyvből, melyet Allan Loeb (A maflás) vetett papírra. A PalmStar $2,25 millió dollárt fizetett Loeb szkriptjéért, a forgatást pedig októbertől tervezik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .