Will Smith bíró, Russell Crowe maffiafőnök és egy repülő fehér ló

Will Smith bíró, Russell Crowe maffiafőnök és egy repülő fehér ló

Will Smith és Russell Crowe szerepet kaptak Akiva Goldsman forgatókönyvíró első rendezésében, a Winter's Tale-ben. Novemberben Russell Crowe-t is szóba hozták a szereppel, azonban most már hivatalosan is aláírt a stábba, számolt be a Vulture.

A sztori egyszerre játszódik napjainkban és a XIX. század végén és egy tolvajról szól, aki beleszeret egy haldokló ír örökösnőbe, akit kirabolt, de a nő hamarosan meghal. A fiú nem sokkal később rájön, hogy képes a reinkarnációra, és élete célja lesz, hogy megmentse a nő életét. Will Smith fogja alakítani a bírót, Russell Crowe pedig egy Pearly Soames nevű maffiafőnököt, aki meg akarja ölni a tolvajt. Mind a tolvaj, mind a szerelme szerepére még keresik a megfelelő színészeket és az is biztos, hogy egy repülő ló nagy szerepet fog játszani a történetben.

Akiva Goldsman rendezi a Winter's Tale-t saját forgatókönyvéből, amelyet Mark Helprin 1983-as regényéből adaptált. Úgy tartják, Akiva Goldsman megmozgatott minden követ, hogy a projekt létrejöjjön, és $20 millió dollár áll majd rendelkezésére, hogy elkészítse a filmet.

A munkálatoknak leghamarabb szeptemberben kezdhetnek neki, amennyiben a Warner Bros. hivatalosan is zöldlámpát ad a filmnek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .