Will Ferrell Shakespeare színházas vígjátékban

A Sony Pictures kaparintott meg egy címmel még nem rendelkező vázlatot a Mosaictól, amelynek főszerepére gyorsan meg is szerezték Will Ferrellt - derült ki a Variety híréből.

Will Ferrell Shakespeare színházas vígjátékban

A projektet a Mosaicosok kezdték el kidolgozni, melynek középpontjában egy Shakespeare darabokat játszó színházi társulat folyton versengő tagjai állnak.

David Guion és Michael Handelman már dolgoznak a forgatókönyvön. Michael De Luca és Jonathan Kadin a Sony Pictures megbízására felügyeli a gyártást, viszont arról nincs hír, hogy mikor vágnak bele a munkába.

Gondolom, Will Ferrell és a Sony Pictures közös múltját fölösleges bemutatni, hiszen megannyi vígjátékot hoztak tető alá. A stúdió nemrégiben szerezte meg a Border Guards című zsarus vígjáték forgatókönyvét is, melynek főszereplőit Will Ferrell és John C. Reilly fogják alakítani. Ferrellt következőnek a Get Hardban láthatjuk Kevin Hart oldalán.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .