Will Ferrell a szomszédok pincéjében nyit kaszinót

Nem egészen, de majdnem. A The Hollywood Reporter szerint Will Ferrell aláírt a The House című vígjáték főszerepére, amelynek a New Line Cinema ad otthont.

Will Ferrell a szomszédok pincéjében nyit kaszinót

A stúdió Andrew J. Cohentől és Brendan O'Brientől, a Rossz szomszédság (Neighbors) íróitól vásárolta meg a forgatókönyvvázlatot, amelyre több nagy stúdiónak is fájt a foga, de végül a New Line Cinema tette a legjobb ajánlatot. Emellett Andrew J. Cohen a rendezést is magára vállalta, amellyel a szakmában debütál.

A The House középpontjában egy házaspár áll - a férjet Will Ferrell fogja alakítani, akinek valahogyan sikerül elveszítenie azt a pénzt, melyet lányuk egyetemi taníttatására tettek félre. Hogy visszaszerezze az összeget, a szomszédoktól kér segítséget, hogy megnyithassa saját, illegális kaszinóját pincéjükben.

Augusztusban kezdődnek a munkálatok, ugyanis a stúdió szeretné gyorsan nyélbe ütni a filmet. Ferrell producerként is érintett a buliban a Gary Sanchez Production nevű cégével, és partnerével, Adam McKay-jel együtt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .