A Wes Anderson-féle Isle of Dogs első képei

Wes Anderson két, vagy lassan már három éve is van, hogy beszélt következő projektjéről, ami egy stop-trükk technikával készülő film lesz, mint A fantasztikus Róka úr vagy a Édes vízi élet. A The Film Stage úgy tudja, hogy sokak által kedvelt Wes Anderson nem csak az Isle of Dogs címről rántotta le a leplet, hanem beszélt is arról egy interjúban, amelyet alább meg is nézhettek. A történet főhőse egy Rex nevű kutya lesz, akit Edward Norton fog hangolni, tehát Anderson is marad a jól bevált összetevőknél.

Valamint az eredeti szinkronhangok között ott lesz még Bill Murray, Jeff Goldblum, Bob Balaban, F. Murray Abraham, Tilda Swinton, Frances McDormand, Scarlett Johansson, Bryan Cranston, Greta Gerwig, Liev Schreiber, Kunichi Nomura, Akira Ito, Akira Takayama, Koyu Rankin, Yoko Ono és Courtney B. Vanceis, akik megint csak olyan arcok, akik nagyrészt nem először fognak együtt dolgozni Andersonnal.

Az Isle of Dogs forgatókönyvét Anderson saját kezűleg szerezte, a rendezés is az ő számlájára kerül fel, és producerként is részt vesz a munkálatokban Jeremy Dawson, Megan Ellison, Steven Rales és Scott Rudin mellett. Jelenleg Londonban dolgoznak a filmen, és a tervek szerint 2018-ban láthatjuk.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .