Walter Mitty nem kér Oscart

Miközben mindenki a jövő évi Oscar-jelölések esélyeseit latolgatja, Ben Stillernek is megvan a maga véleménye. Nemrégiben közzétette: köszöni, ő nem kér Oscar-díjat.

Walter Mitty nem kér Oscart

A karácsonykor a mozikba kerülő kaland-vígjáték, melyet Stiller rendezett és a főszerepét is játssza, a Walter Mitty titkos élete (12E) (The Secret Life of Walter Mitty, hazai bemutató: december 26.) sokak szerint több kategóriában is esélyes volna a nagy díjra. Ám ő nemrég azt nyilatkozta: nem vár semmit.

- Amióta a Kidobós - Sok flúg disznót győz nem kapott egy Oscart sem, levettem a kezem az Amerikai Filmakadémiáról - viccelődött Stiller. - Másrészt persze: ez a film arról szól, hogy az is jó, ha valaki csak álmodozik: ha elég jó a fantáziája, az már elég a boldogsághoz is.

A Walter Mitty titkos élete főhőse ugyanis egy vezető újságnál tölt be unalmas pozíciót és nagyrészt a saját maga kreálta fantáziavilágban él. Amikor pedig kap egy igazi feladatot, kipróbálhatja, hogy milyen is a valóság.

IC Press

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .