Víz alatti thriller a Dimension Filmstől

A Dimension Films tegnap jelentette be, hogy hozzájuk kerültek a 47 Meters Down című víz alatt játszódó thriller észak-amerikai forgalmazási jogai, amelyről már most úgy beszélnek, mint a Gravitáció víz alatti verziójáról… Nem lesz ez kicsit erős?!

Víz alatti thriller a Dimension Filmstől

Johannes Roberts (Storage 24) brit származású rendező huppanhat bele a fő székbe, a történetben pedig két lánytestvért követhetünk nyomon, akik az óceán mélyén rekednek, amikor búvárexpedíciójukat cápák zavarják meg. Amikor a ketrecet tartó hajó elsüllyed, ők is az óceán mélyére kerülnek, ahol ki kell találniuk, hogyan kerülhetnek biztonságos helyre. Persze közben meg kell küzdeniük sérüléseikkel, az oxigénhiánnyal, és mindezek fejébe még vérszomjas cápák is ólálkodnak a közelben.

Mark Lane és James Harris producerként segítenek be a The Tea Shop and Film Company nevű cégükön keresztül, az Altitude Film Sales pedig a nemzetközi eladási jogokat birtokolja. A forgatókönyv Johannes Roberts tollából készült el, és a premierre előreláthatólag a jövő év folyamán kerül sor.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .