Vissza fogunk térni: Lost reboot a láthatáron?

"Vissza fogunk térni." Hányszor elhangzott ez a Lost című ABC csatornán futott 6. évadot megélt szériában. A sorozat készítője, Damon Lindelof még 2010-ben emlegette, hogy a jól ismert karakterek visszatérnek egy két és félórás fináléban.

Vissza fogunk térni Lost reboot a láthatáron

De ezt mégis hogyan oldják meg?! Amennyiben új irányt vesznek vele, az eredeti csapatot biztosan nem láthatjuk. Lindelof úgy hiszi, hogy a franchise sok módon életben maradhat, akár egy reboot formájában is, ugyanis a nézők biztosan kíváncsiak lennének arra, hogy mit tudnak még elkövetni ezzel a címmel, ebben a témában.

A sorozatot sikeresnek gondolják, hiszen az is volt, bár az is elhangzott tőlük, hogy talán túl sokáig húzták, de nincs ezzel gond. Viszont látnak még benne potenciált. A jogok az ABC és a Disney birtokában vannak, ami még könnyen jó lehet bármire. Mindenesetre bármilyen formában is nyúlnának hozzá, elvileg nagyon elrontani nem tudják, szóval... jöhet. Jöjjön.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

8 hozzászólás

  1. Dharma

    Teljesen hülyeség lenne; az eredeti sorozat úgy csodálatos ahogy van. Ha belepiszkálnának megbecstelenítik az egész munkának a lényegét. Akinek tetszett a sorozat lezárása az megértette, akinek nem az is lehet hogy megértette, csak másra számított. Remélem nem fogják hagyni

  2. Tél nélküli Tél

    Én kezdetben csíptem a Lostot.A 2.évad tetszett a legjobban,amiben a másik túlélő csapatot mutatták be,akik a gép végében utaztak.Az ő történetük és maguk a karakterek tetszettek,főleg M.Rodriguez kisasszony.
    Na és a vége!Az évadzáró finálé,a sok halál,rejtély stb nagyon jó volt,aztán számomra unalomba fulladt a 3-4.évad a többit már csak “kényszerből” néztem végig,ha már elkezdtem…
    A hírről pedig csak annyit,tipikus rókabőr,felejtős,kukába való ötlet a kitalálóikkal együtt.

  3. GoDach

    Mi végignéztük az asszonnyal az első 3 évadot. Tetszett. A harmadik évad elejéig volt olyan, hogy egyszerűen nem tudtuk megállni, hogy ne indítsuk a következő részt el. És számunkra itt véget is ért a sorozat. Úgy tudom, eredetileg is 3 évadot terveztek, csak a rajongók miatt csináltak még kettőt. Nekem ez így le van zárva és jelenleg idióta, hiányos de elég befejezés ahhoz hogy elteljen még pár év, jobban felejtsek majd előröl kezdjem a sorozatot immár úgy, hogy birtokomban van mind az 5 évad. Reboot szerintem felesleges. Kis változtatással tudnak csak nagyjából ugyanolyan történetet létrehozni.
    Rémálom az elm utcában, robotzsaru, dallas és knight rider érthető. 20-30 éves filmekről/sorozatokról van szó. Pár éves műveknél fölöslegesnek tartom ezeket a próbálkozásokat.

  4. Dharma:
    Abszolút egyet tudok érteni veled, de ha Lindelof kotyog ilyesmikről, lehet, hogy van rá oka, nem? Vagy csak “kell a bevétel”…? Fene sem tudja, mindenesetre remélem, hogy nem húzzák le a wc-n, amit eddig felépítettek.

    Tél nélküli Tél:
    Biztos, hogy egy sorozatot néztünk? :) Amúgy lehet, hogy egyszerűen csak nem te voltál a sorozat célközönsége. Nem tetszhet mindenkinek minden.

    GoDach:
    Igazából szerintem ők sem gondolták, hogy ennyire fogja enni a nép, aztán olyankor szoktak előjönni a butaságok… bár itt valahogy ésszel “butultak”… Így van, korai a reboot, hacsak nincs valami vagány ötletük egy mozifilmre mondjuk. És bumm, ott a két és félórás finálé. Bár… utólag feltépni a sebeket…

  5. Tél nélküli Tél

    Igen,biztos egy sorozatot néztünk.Ahogy írtam,kezdetben csíptem,és a 2.évad tetszett a legjobban,aztán szépen unalomba fulladt számomra az egész,de végignéztem a teljes sorozatot,mert érdekelt,hogy mi lesz a vége..
    Ha nem jött volna be,nem fogott volna meg,nem érdekelt volna,akkor már pár rész után elkaszáltam volna még az elején.Az meg egy másik dolog,hogy számomra szépen lassan unalomba fulladt a sorozat,de “végigszenvedtem” és a finálé tetszett,ahogy a “happy end” is.

  6. GoDach

    Tél nélküli Tél finoman spoilerezel pár kommentnél. Légyszi ne. zhx

  7. Tél nélküli Tél

    Egyáltalán nem spoilereztem,olvasd el pontosabban.Amúgy sem hiszem,hogy ha valaki olyan idetéved,aki még nem látta a sorozatot,és elolvassa az én írásaimat,azt mondja,akkor már meg sem nézem!
    A Robotzsarunál,direkt odaírtam,hogy spoiler,amikor leírtam a véleményemet,mert az spoilert tartalmazott,ez nem,na,de mindegy.

  8. Egyszerű: bárki spoileres infót ír, legyen szíves használni a SPOILER és a SPOILER VÉGE szavakat. Köszönöm!