Vince Vaughn Dwayne Johnsonnal harcol

Dwayne Johnson az alábbi képpel jelentette be instagramján, hogy Vince Vaughn csatlakozott a valós eseményeken alapuló pankrátoros dramedy, a Fighting with My Family stábjához.

A színész egy, a '80-asévekben befutott pankrátort fog alakítani, aki nem csak a pénzét, hanem a lehetőségeit is elherdálta karrierje során. A szereplők közt tudhatunk még olyan nagyobb arcokat, mint Lena Headey és Nick Frost, akik Julia és Ricky Knight bőrébe bújnak, ők pedig a WWE szupersztár Paige szüleit keltik majd életre. Természetesen Dwayne Johnson is szerepel majd a filmben, illetve jelen lesz még Florence Pugh is, aki Paige szerepét kapta, Jack Lowden pedig az ő testvérét, Zaket játssza.

A film a Seven Bucks Productions, a Misher Films, a WWE Studios és a Film4 gyártásában készül, a rendezést pedig Stephen Merchant hajtja végre saját kezűleg írt forgatókönyvéből. Paige története azért is érdekes, mert a családjában több pankrátor is van.

A Fighting With My Family forgatása ebben a hónapban kezdődik - először Los Angelesben, aztán pedig Londonban.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Most nem azért, de ez a történet igy elsőre marha unalmasan hangzik. Ráadásul a női pankráció egy vicc kategória.

  2. roope

    Korábban a pankrátort láttam Mickey Rourke-al az ott volt.