Vezér és Elektra jogai is a Marvelnél

2013 áprilisában újra visszakerültek a Daredevil jogai a Marvel Studioshoz, miután a 20th Century Fox nem volt képes elkezdeni a reboot munkálatait, amelyet Joe Carnahan rendezett volna nekik. Azóta ugye kiderült, hogy a Netflix gyártásában sorozat készül Daredevil címmel, és jelenleg nem világos, hogy a Kevin Feige által elmondott szavak a sorozatra, vagy a rebootra vonatkoznak.

Vezér és Elektra jogai is a Marvelnél

Feige az IGN-nek adott interjút, melynek keretén belül elárulta, hogy Elektra jogai teljes mértékben hozzájuk kerültek, de Vezért (Kingpin) is megszerezték részben.

A további részletek nyilván váratnak magukra, és az sem világos, hogyha elkészül a Daredevil reboot, akkor erre mikor kerül sor. Gondolatom szerint első körben most inkább a Netflixre készülő sorozatba ölik energiájukat, amelynek pilotjához Drew Goddard írt forgatókönyvet, és a rendezés is rá vár. Szóval Elektra akár fel is tűnhet a sorozatban, de azt még korai lenne megmondani, hogy a gonoszok oldalán álló Vezér is jelen lesz-e, vagy sem.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. zsocso

    Megnéznék velük egy jó filmet. A fennti kép cime viszont lehetne: Daredevil, túl a barátságon :). Daredevil és Kingpin egymásra talál.

  2. The Lost Soul of Mr. Parker

    Daredevil végtelenül hálás filmtéma lenne most, hogy divatosak a sötét hangulatú képregényfilmek. De ha csak sorozat lesz belőle, mondjuk olyan minőségben mint a shield kapcsán, akkor szerintem nagy részét elpazarolják az ebben rejlő lehetőségnek.

  3. GoDach

    Affleck bácsi nagyon jó daredevil volt, kár hogy “elpazarolták” Batmanre.

  4. Nekem nem volt bajom a Daredevil filmmel… nem is értem, miért húzták rá annak idején a szájukat… Mindenesetre kíváncsi leszek, hogy mi lesz ebből, bár most a The Flash sorozatot várom nagyon. Kedvelem a karaktert, remélem nem csesznek ki vele.