Verdák 3 teaser előzetes!

Bizony, jövőre jön a Verdák 3 is, amelynek teaser előzetese futott be így a hétfői nyugodtság közepette. Remélem, jobban összeszedik ezt a folytatást, mint a házimozis minőségű Verdák 2-t, amelyen eléggé szenvedtem moziban. Egyébként jövő nyár elején nézhetjük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

5 hozzászólás

  1. tokesrece

    Hát igen az első rész nagyon jó, a másodikat egyszer láttam de elég is volt! Matuka meg egy James Bond kocsi, kb ennyire emlékszem belőle! Ez a trailer nagyon darkosra sikerült!

  2. Edete

    Nem tudom van-e annyira rosszul sikerült folytatás mint a verdák 2. Nemcsak hogy rosszabb volt, de kifejezetten szembe is köpte az 1. részt. Talán a Kis Vuk tartozik még ebbe a kategóriába.

    • :D azért attól jobb, bár mondom ezt úgy, hogy annak a posztere is sok volt.

    • Nem érdemes ezeket a rajzfilmeket felnőtt fejjel értékelni. A gyerekeknek készülnek. Azoknak pedig minden jó. Az én gyerekeim ugyanúgy élvezik mindet. Tök mindegy mi a téma. Nem érdekli őket, hogy jó-e vagy sem. Megvagyok róla győződve, hogy az összes animáció bukás volna, ha nem 3-4 tagú családok mennének el a vetitésekre.

      • Edete

        Pont hogy felnőtt fejjel érdemes nézni őket. A gyerekek többnyire élvezik az összeset, a kérdés csak az, hogy vajon van-e benne valami olyan plusz tartalom ami a felnőtteket is leköti. Sőt ezekről a tartalmakról később akár lehet beszélgetni is. Pl a Verdák 1 esetében ott van a rohanás, az elidegenedés stb A verdák 2 esetében csak idegesítő buta poénok tömkelege.

        Amúgy attól hogy gyerek még el tudja dönteni hogy jó vagy nem. Leginkább az alapján hogy tettszik/nem tettszik. Én is voltam gyerek, és nekem is voltak kedvenceim.