Végünk van. Készül a Rambo reboot

A The Playlist szörnyű híreket hozott így péntek estére. Arról számoltak be, hogy lesz Rambo reboot. A minap az Indy 5 hír alatt hozzászólásban pont szóba is került, hogy nincs Rambo Sylvester Stallone nélkül, de most úgy tűnik, hogy mégis lesz.

keszul-a-rambo-reboot

A karaktert a Nu Image / Millennium Films éleszti újra, és jelenleg a Rambo: New Blood címen fut a projekt, amelyből Ariel Vromen (The Iceman) rendez filmet Brooks McLaren forgatókönyvéből. A történet részleteit nem kötötték az orrunkra.

Rambo az elmúlt évek során kétféleképpen is szóba került: egyik, másik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Ez már szentségtörés. Épp a napokban irtam, hogy Rambo nem létezhet Stallone nélkül. Rambo karakterében épp az volt a jó, hogy vietnámi veterán volt. Nagyon jól elkapta az akkori hangulatot. Most meg lefogadom, hogy valami irakot megjárt tengerész ficsúr lesz. A félmeztelenül rohangálás, a hosszú haj, a fejkendő mind hozzátartozott a karakterhez. Ezek nagy részét szerintem kiveszik majd a filmből, mert már nem trendi.Egyetlen esetben tudnám elképzelni, hogy müködhetne a film. Ha Rambo vietnámi évei alatt játszódna és találnának egy szinészt, akinek a viselkedése és az arca valamennyire hasonlit Stallonera. De ha a jelenkorba teszik a filmet és ez egy új Rambo lesz, akkor már most boritékolható a bukta. Az sem jelent sok jót, hogy egy kezdő forgatókönyviró és egy ismeretlen rendező kapta a projektet.