Kate Beckinsale mégis visszatér az Underworld 5-ben

Kate Beckinsale nem tud szabadulni az Underworld franchise-tól, és a The Hollywood Reporter meg is erősítette, hogy visszatér az Underworld 5-ben.

Underworld 5 mégis Kate Beckinsale főszereplésével

A színésznő természetesen a vámpír Selene bőrébe bújik ismét, immáron ötödik alkalommal, ami a korábbiakhoz hasonlóan a Lakeshore Entertainment és a Screen Gems koprodukciójában készül.

Az Underworld 5 különlegessége, hogy Anna Foerster rendezi, aki a franchise első női rendezője, ő pedig nem más, mint Roland Emmerich másodrendezője. Azt ugyan nem említi a forráscikk, de az IMDb szerint az Underworld: Next Generation címet fogja kapni a folytatás.

Cory Goodman tollából már elkészült a forgatókönyv, és a történet állítólag Davidről szól, most azonban nem kerültek szóba a részletek, viszont a szóbeszéd szerint vámpírok és vérfarkasok fiatalabb generációját ismerhetjük meg benne, akik közt soha véget nem érő csata dúl. Davidet Theo James játszotta az Underworld 4 - Az ébredésben, aki visszatér korábbi szerepében.

A film forgatása októberben kezdődik prágai helyszíneken.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás